Vizat amerikane, Ambasada e SHBA ka një njoftim me rëndësi

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar një njoftim për qytetarët shqiptarë lidhur me vizat:

“Aplikantë për vizë imigruese: pasi të mësoni datën tuaj të intervistës nga NVC, dy javë përpara datë së intervistës ju duhet të dërgoni dokumentet origjinale  me postë në Seksionin Konsullor.”

Ambasada publikon dhe faqet e internetit ku dërgohet informacioni dhe hap bashkëbisedimin në Fb për çdo pyetje.

Shpërndaje këtë artikull:

Komento dhe bëhu pjesë e diskutimit

Powered by themekiller.com