Objektet më të çuditshme që gjinekologët nxorën nga organet femërore në vitin 2017

Mjekët nga Qendrat Urgjente në të gjithë Shtetet e Bashkuara të Amerikës vitin e kaluar kishin duart plot me punë, duke nxjerrë gjëra bizare nga trupi i njeriut.

Me këto situata të pazakonshme, u përballën gjinekologët.  Gjërat më të çuditshme që u gjetën janë sigurisht dritat e biçikletave, telefonat mobilë që janë hequr nga organet femërore.

Kjo listë u bë nga Komisioni Amerikan i Sigurisë së Produkteve të Konsumatorit në bazë të të dhënave të emergjencës, shkruan Daily Mail.

  • Sapun
  • Kapak deodoranti
  • Top
  • Shpuzë
  • Kufje të telefonave celularë
  • Peshqir të nxehtë
  • Dritat e biçikletave
  • Telefon mobil
  • Topa silikoni
  • Qiri
Shpërndaje këtë artikull:

Komento dhe bëhu pjesë e diskutimit

Powered by themekiller.com